May

17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren geçerli yeni zaman çizelgemiz Duyurular bölümüne eklendi.

May

Ramazan Bayramınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.

May

Tüm zorluklara rağmen, özellikle içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, üstün fedakarlıkları ile sağlığını kaybetme pahasına görevlerini özveriyle yapan tüm hemşirelerimizin dünya hemşireler günü kutlu olsun.

May

10-16 Mayıs tarihleri arasında idrak edilen 'Engelliler Haftası'nı da engelli kardeşlerimizle ilgili hassasiyetin tekrar gündeme gelmesi ve bir farkındalık oluşturulması açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriyor, toplumsal duyarlılığımızın artmasına da vesile olması dileğiyle tüm engelli vatandaşlarımızın 'Engelliler Haftası'nı kutluyoruz.

May

Okulumuz bünyesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan " Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kurulmuştur. "Sıfır Atık Yönetim Sistemi " ne ilişkin yazılı ve görsel tüm belge ve dokümanlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce değerlendirilerek, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve okulumuz temel seviyede " Sıfır Atık Belgesi " almaya hak kazanmıştır.

Belgenin alınmasında katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

May

9 mayıs eTwinning günü ortak çalışmamıza aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

May

Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin anneleri başta olmak üzere, ailemizin ve milletimizin temel direği olan tüm annelerimizin Anneler gününü kutluyor, Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bereketli ömürler diliyoruz.

May

﴾1﴿ Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik.

﴾2﴿ Bilir misin nedir Kadir gecesi?

﴾3﴿ Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır

﴾4﴿ O gece melekler ve ruh, rablerinin izniyle her bir iş için iner dururlar.

﴾5﴿ O gece tan yeri ağarıncaya kadar esenlik doludur.

Kadir Gecemizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.

May

Ev ortamında geçen bugünlerde gençlerimizin ve çocuklarımızın merak duyarak, keyif alarak takip edecekleri yepyeni bir içerik daha hazırladık.

"Bilim Kâşifleri" adlı e-kitap çalışmamız, öğrencilerimin farklı sorularla yeni bilgilere ulaşmalarına rehberlik edecek. Geleceğin bilim insanlarını bu uçsuz bucaksız bilgi okyanusunda unutamayacakları bir yolculuk bekliyor.

Her biri farklı alanlardan ilginç sorularla dolu içerikte meraklı kâşiflerimiz, zaman zaman siz velilerimizi de yanlarında görmek isteyebilirler. Bu yolculuğa gençlerimiz ve çocuklarımızla birlikte sizleri de bekliyoruz.

May

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a Yönelik Mayıs ayı örnek soruları yayımlandı.

May

Sınava Bir Kaç Hafta Kala verilen onca emeğin karşılığını almaya haftalar kaldıysa ne yapmalı ? sorusunun cevabı ile ilgili görselimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Su gibi akan zaman konulu görselimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

SEDEP Mayıs ayı Değerimiz Sabır

Şbt

Azerbaycan ortaklı 'Bilinçli Kullan Bağımlı Olma' eTwinning projemizde 9 Şubat Güvenli İnternet Günü kapsamında öğrencilerimiz internet kullanımı ile ilgili videolar izlediler. Güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık, dijital ayak izi ve medya okuryazarlığı konusunda bilgilendiler. Eğitici oyunlarımızı oynayarak bilgilerini pekiştirdiler.

Şbt

9 Şubat Güvenli İnternet Günü (9th February Safer Internet Day) etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Romanya ortaklarımız ve öğrencileri ile bir araya geldiler.

Zoom platformu üzerinden gerçekleşen toplantıda öğrencilerimiz birbirleriyle günün önemini belirten pankart ve sloganlar paylaştılar.