Haz

LGS Salon yerleşim bilgileri Duyurular bölümüne eklendi.

Haz

Okulumuz matematik öğretmeni İlknur Özer ve 5. sınıf öğrencilerinin dahil olduğu Azerbaycan ortaklı 'Bilinçli Kullan Bağımlı Olma' uluslararası eTwinning projesinin kapanış webinarı, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi dekan Yardımcısı Doç.Dr. Yavuz Samur katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizin katılımlarıyla yapılan söyleşide proje etkinlikleri kapsamında  güvenli internet kullanımı, dijital ayak izi, medya okuryazarlığı, oyun, oyun bağımlılığı, güvenli ve bilinçli oyun oynama konuları üzerinde konuşuldu.

Proje Blogumuz : https://bilinclikullan.blogspot.com/

Proje Etkinlikleri Sanal Sergimiz:

Haz

Sevgili öğrencilerimiz serbest zamanımızı nasıl değerlendirebileceğimiz ile iligili görsele aşağıdaki bağlantı linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haz

Sevgili öğrencilerimiz 2021 LGS Sınav ile ilgili açıklamalar görselimize aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

May

Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler, 30 Mayıs 2021 Pazar günü Selçuklu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 5.6. ve 7. Sınıflarımıza yönelik 09.00–21.00 saatleri arasında Kazanım Değerlendirme Sınavı uygulanacaktır. Uygulanacak sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Kitabımızı Konuşuyoruz eTwinning  Projemizde aktif olarak görev alan öğrencilerimize katılım belgelerini ,Velilerimizin de hazır bulunduğu Okulumuzda , Okul Müdürümüz Gürcan ÖZTÜRK Bey takdim etttiler.

Projemizin başından beri beraber yol aldığımız hem öğrencilerimize hem velilerimize teşekkür ederiz...

May

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Mayıs Pazar günü 08:00 - 23:00 Saatleri arasında Çevrimiçi olarak gerçekleşecek olan 8. Sınıflar İzleme Değerlendirme Sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda gönüllü öğretmenler tarafından hazırlanan 24-28 Mayıs haftasına dair ev ödevleri yayımlanmıştır. 1-12.sınıfa kadar tüm sınıflar düzeyinde öğrenim gören öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ilgili sınıf dökümanlarına ulaşabilir.

May

Öğretmen Veli ve öğrenci Anketleri Duyurular bölümüne eklendi.

May

Okulumuz öğrencilerinin 2. Dönem için yapılacak sınavlara katılıp katılmamasını belirlemek için oluşturulan form duyurular bölümüne eklendi.

May

Kitabımızı konuşuyoruz projesi kapsamında dönem içi etkinliklerimizi kapsayan sanal sergi videomuza aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

May

İlköğretim Kademesinde (İlkokul ve Ortaokul) 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Döneminde Sınavlara Dair Merak Edilenleri aşağıdaki link üzerinden öğrenebilirsiniz.

May

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin ölçme ve değerlendirme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenmesi ile ilgili basın açıklamasına aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

May

5, 6, 7 ve 8. Sınıf Düzeylerinde 7 ve 8. Ünite Çalışma Fasiküllerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuz Spor kulübü rehber öğretmenlerimiz Şerife TUNÇ, Şule AKSOY, Özge TÜRK ve Vedat KURT  rehberliğinde 19 Mayıs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sosyal etkinlikler yönetmeliği çerçevesinde hazırlanmıştır.

Günün anlam ve önemine uygun olarak Pano düzenlemeleri gerçekleştirilmiştir. Ayrıca hazırlanan görseller okulumuz web sitesinde yayınlanarak sergilenmiştir.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Türk Gençlerinin ve tüm Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, milli mücadelemizin, tüm yurda yayılarak ulusumuzun azim ve kararlılığı ile birleştiği ve sonucunda elde edilen zaferlerle, Türk topraklarını Türk Vatanı haline getiren Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili görsellere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.