May

Nisan Ayı Örnek Sorular 2022 PDF(SAYISAL-SÖZEL)

2022 Nisan LGS örnek sorular indir PDF Sayısal-Sözel. 8.sınıf öğrencileri Nisan ayı örnek sorular yayımlandı mı merak ediyor. 2022 Nisan LGS örnek soruları nisan ayının ilk haftasında meb tarafından yayımlanacak. Aşağıdaki linklerden Nisan ayı örnek soruları SÖZEL ve SAYISAL olarak PDF formatında indirebilirsiniz.

May

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan altıncı soru paketi öğrencilerin erişimine açıldı. Mayıs ayı örnek soruları ile beraber 2018 Ekim ayından itibaren 8. sınıf öğrencileri ile paylaşılan örnek soru sayısı 1.105'e ulaştı.

Sorulara aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

May

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a Yönelik Nisan Ayı Örnek Soruları Yayımlandı.   Sorulara aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı.

May

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ortaokul tüm sınıflar  Kazanım Testlerine aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Nis

2022 Yılı Bursluluk Sınavı Başvuru Şartları

1- Başvuru Tarihleri

21 Nisan 2022 – 13 Mayıs 2022 Tarihleri arasında Ailenin 2021 Yılı Yıllık Gelir toplamından Kişi başına düşen toplam miktarın 18.160 ( 18 Bin 160 Tl) TL geçmemiş olması. Aile gelirinin tespitinde Ailenin 2021 yılında elde ettiği tüm gelir esas alınacaktır. Aksi halde müracaat kabul edilmeyecektir.

2- İstenen Belgeler

Ek-1 Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname

Velinin ve eşinin birlikte bütün yıllık ( 2021 ) gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili kişi kurum ve kuruluşlardan alınacak 2021 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren imzalı mühürlü belge.

Varsa bakmakla yükümlü oldukları kişilere ait belgeler.

E Devlet üzerinden nüfus aile kayıt örneği.

E Devlet üzerinden SGK tescil ve hizmet dökümü.

2022 Yılı Bursluluk Sınavı Başvuru Klavuzu ve diğer belgeler için aşağıdaki bağlantı linkleri üzerine tıklayınız.

Nis

MUSTAFA BÜLBÜL ORTAOKULU İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN "İYİLİKTE YARIŞIYOR" "...Hayır işlerinde yarışınız!.." (el-Bakara, 148) 2022 YILI RAMAZAN AYI GIDA YARDIMI KAMPANYAMIZ ile ilgili görsellerimiz.

Şbt

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Şubat Ayı Örnek Soruları Yayımlandı.

İlgili sorulara aşağıdaki bağlantı linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ock

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Ocak Ayı Örnek Soruları Yayımlandı.

İlgili sorulara aşağıdaki bağlantı linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kas

Sayın veliler internette hem kendimizin hem de çocuklarımızın kişisel verilerini korumak için Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire başkanlığının hazırlamış olduğu https://www.siberay.com/   adresinde OKU/İZLE bölümündeki içeriklerden faydalanabilirsiniz.Söz konusu web sayfasında hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik internet dünyasında bize kurulan tuzaklara karşı alabileceğimiz önlemlere yönelik içerikler bulunmaktadır.

Kas

29 Kasım 2021 tarihinden itibaren 5.6.7. ve 8. Sınıflar - Şubeler Ders Programlarına aşağıdaki bağlantı linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Sayın Veli ; Okul çevresinde yer alan ana caddelerin varlığı, hızlı ve sürekli akan trafikten dolayı özellikle öğle arasında öğrencilerin trafikte oluşturacağı kaza ve yaralanma risklerinin, ilgili karakol ve okul polislerinin de konuyla ilgili endişeleri ve raporları sonucunda 07/10/2021 Perşembe gününden itibaren öğrencilerimizin öğle arası okuldan çıkışlarına izin verilmeyecektir.Trafik güvenliği ile ilgili Belediyemize gerekli yazışmalar yapılmıştır.Sabah ve Okul Çıkışında da öğrencilerimizin yaya güvenliği için uyarılması gerekmektedir. Yarından itibaren öğle arası beslenmeleri için öğrencilerimizin hazırlıklı gelmeleri önem arz etmektedir.Öğrencilerimizin beslenmelerine kola, cips, meybuz şeklinde sağlığa zararlı gıdaları koymamanız önemlidir.Çocuklarımızın okula gelirken yol üstünde yer alan market ve bakkallardan da bu tür gıdaları almamaları konusunda da uyarılarınızı yapınız.

Ekm

Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.Kazanan öğrenci velilerimizin şu an için herhangi işlem yapmasına gerek yoktur.

Eyl

Okulumuz DYK Ders Programı aşağıdaki gibidir.

Öğretmen ve öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Eyl