Öğrenci ve velilerimizin dikkatine!

Sayın Veli ; Okul çevresinde yer alan ana caddelerin varlığı, hızlı ve sürekli akan trafikten dolayı özellikle öğle arasında öğrencilerin trafikte oluşturacağı kaza ve yaralanma risklerinin, ilgili karakol ve okul polislerinin de konuyla ilgili endişeleri ve raporları sonucunda 07/10/2021 Perşembe gününden itibaren öğrencilerimizin öğle arası okuldan çıkışlarına izin verilmeyecektir.Trafik güvenliği ile ilgili Belediyemize gerekli yazışmalar yapılmıştır.Sabah ve Okul Çıkışında da öğrencilerimizin yaya güvenliği için uyarılması gerekmektedir. Yarından itibaren öğle arası beslenmeleri için öğrencilerimizin hazırlıklı gelmeleri önem arz etmektedir.Öğrencilerimizin beslenmelerine kola, cips, meybuz şeklinde sağlığa zararlı gıdaları koymamanız önemlidir.Çocuklarımızın okula gelirken yol üstünde yer alan market ve bakkallardan da bu tür gıdaları almamaları konusunda da uyarılarınızı yapınız.

Yayın: 06.10.2021 - Güncelleme: 06.10.2021 11:20 - Görüntülenme: 269