Okulumuz eTwinning kulübü çalışmaları kapsamında Avrupa Kod Haftasında 4 etkinlikle haritada yerini aldı.

Okulumuz matematik öğretmeni Hakan Çiğci ve eTwinning Kulübü rehber öğretmeni matematik öğretmeni İlknur Özer rehberliğinde yürütülen etkinliklere  https://mustafabulbul.k12.tr/uzem/mod/forum/discuss.php?d=16#p16 sitemizden ulaşabilirsiniz.

Her yıl Ekim ayı içerisinde Avrupa Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı temasıyla oluşturulan etkinliklere okulumuz da aktif olarak katılmıştır.

02-10-202302-10-2023

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 18.01.2024 10:22 - Görüntülenme: 98