Mustafa Bülbül Ortaokulu

Sakarya Mah. Uluyayla Cad. No.42 42100 Selçuklu/KONYA
Vizyon
Mustafa Bülbül Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirerek başarılı bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Mustafa Bülbül Ortaokulu olarak: Biz; Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, toplumumuzun değerlerini ahlakını, kültürünü önemseyen ve özümseyen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ”Başarma azmi” ve “geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır. Sürekli olarak öğrencilerin başarılarını artırmaktır.
Doğalgazlı kalorifer sistem
Ulaşım
Tranavay hattına 200 metre uzaklıta, 52,53,47,56 no´lu belediye otobüsleri ile Aydınlık-Otogar dolmuş hattıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Sakarya mahallesindeki evler blok ve bahçeli olmak üzere iki tiptir. Bahçeli evler tek veya iki katlı, blok evler 3-4 ve daha fazla katlıdırlar. Yeni yapılan blok evlerin ilk katları dükkan olarak inşa edilmektedir, evler yığma ve karkas yapılardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Sakarya Mahallemiz Yönetim olarak SELÇUKLU ilçesine bağlıdır. Şehir merkezine 6.5 km. uzaklıktadır.