2024–2028 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, paydaşların katkılarının

beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine

yönelik görüş ve değerlendirmeleri için  durum analizi yapılması adına öğretmen, öğrenci, veli görüşlerine ihtiyaç duyulmuştur.

İlgili anket linki üzerine tıklayarak ankete katılabilirsiniz.

Kas

3 kasım 2023 tarihinde yapulacak olan 5.6.7.ve 8. Sınıflar Kazanım Değerlendirme Sınavı yerleşim Planlarına aşağıdaki bağlantı linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ders giriş ve bitiş saatlerini gösteren Zaman Çizelgemiz Yenilendi.

Eyl

Sayın velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı ders başlangıç ve bitiş saatlerini gösteren Zaman Çizelgemiz aşağıdaki gibidir.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim yılı için güncel sınıf/şube öğrenci listeleri hazırlanarak aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınıf listelerine aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eyl

Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz Haftalık Ders Programlarımıza aşağıdaki İlgili sınıf seviye grububağlantı linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eyl

Sevgili Öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı zaman çizelgemiz aşağıdaki gibidir.

Zaman çizelgesine uyulması hususunda göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz,

5. Sınıflarımız Sınıf Listelerine aşağıdaki bağlantı linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sevgili Öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz,

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılına 12 Eylül Pazartesi günü başlıyoruz.

İlk Ders başlangıç saati 08:40

Son Ders Çıkış saati 14:50

Şeklinde olacaktır.

Okulun İlk günü olması nedeniyle  özellikle 5. Sınıf öğrencilerimizin sabah saat 08:30' da okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Okulumuz çevresinde trafik yoğunluğu, yaya ve yol güvenliği nedeniyle öğle arasında okuldan çıkış olmayacaktır.

Beslenme getirmek isteyen öğrencilerimizin bu hususta hazırlıklı olmalarını öneriyoruz.

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının okulumuz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve Ülkemiz için sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar getirmesini dileriz.

Sevgili Öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz,

6. 7. ve 8. Sınıflar için DYK Kursu Öğrenci başvuruları 27.08.2022 ile 02.09.2022 tarihleri arasında e-kurs modülünden alınacaktır.

Başvurunuzu aşağıdaki bağlantı linki üzerinden yapabilirsiniz.

Ağu

Sevgili Öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz, 2022 İlköğretim ve Ortaöğretim kurumları Bursluluk Sınavı Giriş Bilgilerinize aşağıdaki bağlantı linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sevgili Öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz,

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrencilerimizin kullanacakları formalar ve Beden Eğitimi Dersi kıyafet örnekleri aşağıdaki gibidir.

Okulumuz açıldıktan sonra Derslerimiz başladığı zaman öğrencilerimiz Beden Eğitimi Dersi olduğu gün Beden Eğitimi kıyafeti ile diğer günlerde ve derslerde ise okulumuz kıyafeti ile okula gelecektir.

May

23 Mayıs Pazartesi günü 8. Sınıflarımıza yönelik yapılan LGS izleme sınavı sonuçlarımız açıklandı.

Sonuçlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuzda gerçekleştirilen rehberlik hizmetlerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine katkı sağlanması adına paylaştığımız Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketini aşağıdaki ilgili linke tıklayarak doldurabilirsiniz.