Oyun gezegeni etwinning proje çalışmaları (Eba Haber)

KONYA-Mustafa Bülbül Ortaokulu etwinning kulübü öğrencileri, kulüp rehber öğretmeni(matematik öğretmeni) İlknur ÖZER rehberliğinde 22 Eylül 2018´de başlattıkları Oyun Gezegeni adlı etwinning proje çalışmalarının 1.dönem faaliyetlerini tamamladılar. Bu proje ile öğrenciler 21.yüzyıl becerilerini kullanmayı öğrenerek içerik geliştirip derslerini eğlenerek öğrenme imkanı buldular. Proje kapsamında öğrenciler; Ekim ayında cram oyunları, Kasım ayında bulmacalar, Aralık ayında yap-bozlar, Ocak ayında ise çizgi animasyonlar hazırlayarak çalışmalarını yürüttü. Bu çalışmalarda, müfredatla uyumlu olması açısından konuların kazanımlarına uygun çalışmalar yapıldı. Böylece öğrenciler her ay farklı bir web 2.0 aracı öğrenmiş ve ders çalışmalarında oluşturdukları içerikleri kullanmış oldular. Proje çalışmaları 2.dönem için farklı etkinliklerle devam edecektir.

İlgili haber için tıklayınız

10-01-201910-01-201910-01-2019