Okulumda sağlıklı Yemek Pişirmek Projemiz

Proje, çocuğun kendini güvende hissetmesini sağlamak ve özgürce ifade etmesini sağlamak, çeşitli durum ve duyguları deneyimlemek, uygun çözümler aramak ve bulmak, tüm bunları kendi imajını geliştirmek ve geliştirmek için öğrencinin kişiliğini geliştirmeyi amaçlamaktadır. benlik saygısı, ama aynı zamanda topluma entegre olma yeteneği. Mesleki terapinin amacı, insanların çoğu alanda varlığını sürdürmelerine yardımcı olmaktır; Bu terapi, engellilerin bilişsel, fiziksel ve motor becerilerini geliştirir ve özgüvenin artmasına ve sosyal yeniden entegrasyona katkıda bulunur. Bir çocuğun ana meslekleri oynamak ve öğrenmek. Terapistler, yaş gruplarına uygun standartlarla karşılaştırmalı bir analiz yürütmek için çocukların oynayabilecekleri becerileri, eğitim sonuçlarını ve günlük aktivitelerini değerlendireceklerdir.

Seda KARA Öğretmenimizin dahil olduğu  Okulumda Sağlıklı Yemek Pişirmek  Projesi Linki için tıklayınız

Yayın: 17.12.2018 - Güncelleme: 15.01.2020 10:03 - Görüntülenme: 299